Info fra styret

Hold rømningsveier fri og tenk sikkerhet daglig :)

Borkenes - 30. Nov

-4 ºC

Siste nyheter

Ekstraordinært Årsmøte 20.09.19
Etter innkallelse fra Ole Stian...


Oppdatering fra styret fra perioden april, mai og juni
Liten oppdatering på det siste...


Dugnad utført 11.05.19 i sameiet
Det ble lørdags ettermiddag...


Ekstraordinært årsmøte 11.05.19
Etter innkallelse fra Ole Stian...


Dugnad 11. mai
Vi ønsker alle eiere og beboere...


Nyheter

Oppdatering fra styret fra perioden januar og februar

Starten på det nye året ble av den hektiske sorten. Defekt brannalarmsystem, kondens på taket og andre gjøremål oppstod underveis, og etter årsmøte. De største tingene kostet som kjent såpass med penger at vi så oss nødt til å kalle inn penger utifra eierbrøk andel.

Ting som har blitt gjort i perioden eller er under planlegging:

  • Brannalarmsystemet - 5. januar ble det konstantert at vi trengte et nytt brannalarmsystem. Etter mange tilbud og avstemning per e-post av sameierne, så ble Byggsikkerhet AS valgt til å montere og innstallere sitt FG-godkjente og trådløse system. Dette er planlagt gjennomført 13.03.18. Her har alle eierne blitt varslet per e-post.
  • Kondens/Vannlekkasje - 9. januar kom det vann inn i stua til leilighet E. Undersøkelser fra takstmann og Snekker Pedersen viste at det hadde oppstått kondens i taket. Etter årsmøte 2. februar, så ble det hentet inn tilbud fra seks snekkerfirmaer, hvor sameierne etter valg på e-post valgte å i første omgang gå for Solnes Multiservice og åpne luftinga til taket. Dette ble gjennomført 20. februar, hvor også beslag ble festet og takrennene renset. Stuetaket til leilighet E ble grunnet og malt 22. februar. på dugnad.
  • Ny Bod - Her skal Solnes Multiservice ordne dette for avtalt pris. Akkurat nå står saken på å ordne plantegning og sende inn søknad til kommunen, da det ble en misforståelse tidligere i prosessen.
  • Sprinkleranlegg - Etter innhenting av tegninger, så er det sendt ut forespørsel til kontrollør om mulig kontroll i mars/april. Nærmere info vil komme.
  • Forsikringer - Vi har fått ordnet forsikring for styreansvar og advokathjelp til samme årspremie som vi har hos KLP. Nytt forsikrinspolis vil komme ved hovedforfall i følge forsikringsmegler.
  • HMS/Internkontroll - Avtalt møte med styret.com, som ble gjennomført i dag 2. mars. Her vil vårt styre utarbeidet et dokument over anlegg som må kontrolleres, hvor ofte og risikoen ved hver av de. Kort sagt blir ting fulgt opp heretter i forhold til jevnlige intervall og påminnet oss om i styreportalen, som vi må kvittere ut for å ha gjort. Slik vil vi hindre personskader, skade på bygg og holde verdien/øke verdien på bygget.
  • Andre ting - Taket til Leilighet A ble tatt 21.februar, åpnere inngangsparti og ny dørterskel ble også ordnet 21. februar av Solnes Multiservice. Merking av heis og alle dører er gjennomført. Nye avfallsbeholdere skal være underveis. Og Br. Killi var 26. februar å gruset noe av parkeringsplassen etter klage i forhold til brøyting fra Julian Solnes. Hoveddør nede i første etasje skal holdes stengt mellom klokken 21.00 og 07.00 hver dag. Det er forsikret om at alle har nok nøkler til den døren. Etter sjekk av fjernvarmemåling ble det konkludert med at de målerne i hver leilighet ikke er god nok for å måle forbruket hos hver enkelt.

 

Salg av leiligheter:

  • Leilighet G - Ble solgt fra Jeva Johnsen til Siv-Helen Gaarden. Overdragelsen skjedde 27.02.18.
  • Leilighet F - Ble lagt ut for salg i februar.

 

Mange saker er alt gjort, men noen gjennstår. Vi prøver så godt vi kan å jevnlig holde dere oppdatert på viktige saker. Og vil i fremtiden sende ut slike oppdateringer som dette cirka annenhver måned med en oppsummering av ting styret har gjort inneværende periode.