Info fra styret

Hold rømningsveier fri og tenk sikkerhet daglig :)

Borkenes - 23. Mai

18 ºC

Siste nyheter

Ekstraordinært Årsmøte 20.09.19
Etter innkallelse fra Ole Stian...


Oppdatering fra styret fra perioden april, mai og juni
Liten oppdatering på det siste...


Dugnad utført 11.05.19 i sameiet
Det ble lørdags ettermiddag...


Ekstraordinært årsmøte 11.05.19
Etter innkallelse fra Ole Stian...


Dugnad 11. mai
Vi ønsker alle eiere og beboere...


Service og tjenester

I sameiet

Forsikring - Sameiet er forsikret gjennom KLP. Alle leiligheter må ha egen innboforsikring.

Brannalarmsystem - Sameiet har det trådløse alarmsystemet Jablatron JA-100 som er FG-godkjent og installert av Byggsikkerhet AS mars 2018. Dette kontrolleres årlig av leverandøren. 

Sprinkleranlegg - Er montert i alle leiligheter utenom de i 1. etasje.

Renhold - Vi får utført renhold av Rentex/Toma fra Harstad. De rengjør trapper og fellsganger hver partallsuke, skifter matte ved hovedinngangen en gang hver fjerde uke og har en hovedrengjøring i året.

Brøyting - Vi har inngått avtale med Solnes Maskin AS om brøyting av parkeringsplassene våre.

Parkering - Hver seksjonseier har sin egen parkeringsplass. Tre i og foran garasje, og fire på gruset parkering mot Borkenes. Gjesteparkering og kortere stopp på dagtid er foran bygget. For lengre parkering bes besøkende parkere på beboer sin parkeringsplass. Dette på grunn av brøyting fra kommunen og for best mulig adkomst for brannvesen ved evt. brann.

Fjernvarme - Seks av syv leiligheter har fjernvarme i sine leiligheter. Dette betales gjennom felleskostnader fordelt kun på de seks leilighetene det gjelder. Dette blir levert av Kvæfjord Eiendom.

Strøm - Alt av støm i fellesarealene går gjennom Hålogaland kraft. Dette betales via felleskostnader.

Avfallshåndtering - Felles avfallsdunker utenfor bygget ved hovedinngangen til restavfall, papp/papir og matavfall. Annet må leveres på miljøstasjonen (les info om den lengre ned).

Heis - Heisen i bygget er bygget i XXXX. Vi har serviceavtale med Heisnor AS fra Harstad hvor de har service på heisen to ganger i året. Denne betales via felleskostnader.

Nøkler - Låsing på natten mellom kl. 21.00-07.00 krever at hver leilighet har nøkler til hoveddøren. Flere nøkler til denne døren må betales selv, men kan ordnes av styret. Teknisk rom 1 og gang til bod og teknisk rom 2 er låst. Felles nøkkel er i en kodelås ved dør inn til teknisk rom 1. Om du ikke husker koden kan du kontakte styret.

TV/Internett - Ingen felles tv og/eller internett leverandør. Hver seksjon bestemmer dette selv. Men det er mulighet for oppkobling til Altibox gjennom Hålogaland kraft, som en del leiligheter har valgt. Andre løsninger finnes også. Men dette ordner hver eier med privat.

 Det finnes mere opplysninger om diverse under fanen info og dokumenter.


 

I nærmiljøet

Miljøstasjonen - Ligger kun noen få hundre meter bortenfor sameiet i samme gate. Her finner du litt info om den: Kvæfjord miljøstasjon (midlertidig ute av drift). Her er nye åpningstider fra 01.04.19: Nye åpninstider på Kvæfjord Miljøstasjon

Legesenter - I umiddelbar nærhet finner du legesenteret i Kvæfjord. Se mer her: Kommunelegen i Kvæfjord

Kvæfjord kommune - På Borkenes finner du kommunehuset. Her finner du deres hjemmeside: Kvæfjord kommune

Buss -  Busser som går fra Trastad finner du under infor og dokumenter. Inne her finner du det også, med resten av tilbudene i Troms med buss, hurtigbåt og ferger: Tidtabeller for buss, hurtigbåt og ferger i Troms

Innen kort radius i gangavstand finner vi barnehager, skole, butikker, bensinpumper, kirke og mye mer.

 

PS. Gjerne gi beskjed om du vil ha noe mere info inn her.

 

Sist oppdatert 22.03.19